مجاهدت همسران شهدا کمتر از شهادت نیست قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند افزایش سهم دانشجویان دختر در تحصیلات دانشگاهی دختران «ملکه» سوگوار شهید جمهور شدند | قصه شهید جمهور را مادران برای فرزندانشان تعریف کنند معادل یک سوم تولدهای سال گذشته سقط شدند! بالیوود ایرانی! حکم ازدواج فرد مسلمان با فرد مسیحی چیست؟ برای دریافت وام ازدواج چند ضامن نیاز است؟ تکذیب‌نامه همسر رئیس‌جمهور شهید به شورای نگهبان | دستگاه قضایی با شایعه‌سازان برخورد کند آمار سزارین کاهشی شد تأمین امنیت اقتصادی دوران سالمندی با بیمه «زنان خانه‌دار» مطالبه بانوان در طراحی لباس بیماران شنیده شد داوطلبان خانم انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید‌صلاحیت نشدند + اسامی نامزدها ویدئو | شهید جمهور برای حوزه زنان و خانواده چه کرد؟ بازنویسی جدید از افسانه «دختر دال» چاپ شد توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور غذا‌های ممنوع‌شده برای کودکان مسابقات قرآن و عترت وزارت بهداشت با همراهی ۲۸۴ بانو در مشهد برپا شد پشت پرده هیجانات عشق‌های تندوتیز عفونت‌های زنان و چند باور اشتباه نگاهی به سوابق زنان داوطلب چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
سرخط خبرها
طراحی بسته پنج‌گانه بنیاد ۱۵ خرداد در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

طراحی بسته پنج‌گانه بنیاد ۱۵ خرداد در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۱۹۵۸۱۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از طراحی بسته جامع پنج‌گانه جمعیتی در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و سلامت جمعیت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا علیان‌زادگان در نشست مشترک با دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌های این بنیاد در حوزه جوانی جمعیت گفت: سند جامع حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با رویکرد حمایت از جمعیت و خانواده و مقابله با تحدید نسلی در پنج حوزه اصلی فرهنگی، اقتصادی، زیرساختی، عمرانی و سلامت طراحی و اجرایی شده که هر یک از این حوزه‌ها در برگیرنده چند کار ویژه در پهنه ملی است.

علیان‌زادگان ادامه داد: در حوزه فرهنگی، راه‌اندازی تلویزیون ایران جوان، جایزه ملی ایران جوان، تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و خانواده و رویداد‌های روایت‌محور جمعیت طراحی شده است.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی نیز پویش ملی ایران جوان، طرح ملی حمایت از چندقلوها، پویش ملی لبخند مادری، باشگاه‌های تخصصی مادر و کودک (مثبت پنج)، حمایت از تولید پوشک بهینه پارچه‌ای، پلتفرم خدمت‌رسان مثبت پنج و رویداد طراحی برای کودک اجرا یا برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: همچنین در حوزه زیرساختی، تاسیس مرکز نوآوری جمعیت، خانواده و سلامت اجتماعی، جایزه ملی جمعیت، نمایشگاه ملی جمعیت، تدوین اطلس ملی پویای جمعیت، مشارکت در راه‌اندازی شبکه ملی تسهیل‌گران جمعیت و مجمع خیرین جمعیت در نظر گرفته شده است.

علیان‌زادگان در تشریح طرح‌ها و اقدامات در حوزه عمرانی نیز توضیح داد: ساخت خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه، تجهیز و نوسازی موردی خوابگاه‌های متاهلی و همچنین تجهیز مراکز درمان ناباروری در مناطق هدف در اولویت برنامه‌های این قسمت قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، در حوزه سلامت جمعیت نیز ارتقای امنیت تغذیه‌ای مادران باردار، شیرخواران و کودکان کم‌تر برخوردار، حمایت از راه‌اندازی بانک‌های شیر مادر در بیمارستان‌ها، اعطای کمک هزینه درمان ناباروری زوج‌های کم‌تر برخوردار، حمایت از تولید کیت‌های تشخیص زودهنگام درمان ناباروری طراحی و اجرایی شده است یا بر اساس برنامه زمان‌بندی در ماه‌های آینده به مرحله اجرا درمی‌آید.

علیان‌زادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گام دوم فعالیت‌های خود، همواره دو موضوع محوری جمعیت و سلامت را سرلوحه کار خود قرار داده و کارویژه‌های تعریف شده در این دو حوزه را نیز بر اساس تحقق شعار «ایران جوان» به مرحله اجرا رسانیده یا برنامه‌ریزی کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.